Cartea de bucate pe care v-o propunem, Bucataria romaneasca de ieri si de azi, va invita sa descoperiti intr-o farfurie ceva din ethosul romanesc, felul de a fi al romanilor de ieri si de azi. Aflati la intalnirea atator civilizatii, asa cum s-a spus de nenumarate ori, romanii au avut sansa de a culege ce era mai bun din gastronomia vecinilor mai apropiati sau mai indepartati. Unele mancaruri au fost asimilate pana-ntr-atat, incat le simtim de-ale noastre, altele isi pastreaza aerul de musafir "mult poftit" in bucataria noastra. Astfel, cartea propune peste 700 de retete, de la sarmalutele si cozonacii care nu lipsesc de pe nicio masa traditionala romaneasca, pana la rafinatele preparate frantuzesti si la imbietoarele mancaruri turcesti.
416 pag.
PRET 47 lei (in librarii 57,50 lei)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu