sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Aşa ceva nu se întâmplă niciodată

După «Eroare Judiciară», în aceeaşi serie, un nou roman scris de fostul ministru al justiţiei din Norvegia

Fiona Helle, vedeta unui talk-show foarte popular în Norvegia, este descoperită în locuinţa ei, asasinată, cu limba tăiată şi ambalată frumos într-o corolă confecţionată din hârtie. Mesajul este clar: o minciună a costat-o viaţa. Când este găsită o a doua victimă, tânăra Vibeke Heinerback, lider al unui partid de extremă dreaptă, inspectorul Yngvar Stubø este însărcinat să demareze o anchetă serioasă. Se află el oare pe urmele unui serial killer specializat în celebrităţi?
Inger Johanne Vik, devenită între timp partenera lui de viaţă, acceptă să-i dea o mână de ajutor, încercând să contureze profilul acestui ucigaş-fantomă pasionat de puneri în scenă spectaculoase. Ce semnificaţie au mesajele pe care le lasă? În curând, Inger Johanne întrevede un scenariu care ar putea avea legătură cu anii petrecuţi de ea la FBI şi care ar putea conduce chiar la uciderea inspectorului...
Un roman poliţist palpitant, în care celebrul tandem de detectivi caută cu disperare ceva ce pare să nu existe: mobilul crimei!

«Un roman pe care îl citeşti cu sufletul la gură.» Observer (Anglia)


448 pag

PRET 33 lei (in librarii 45 lei)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu