duminică, 12 iunie 2011

Rachel Zoe, Rose Apodaca - Eleganta de la A la Zoe. Moda, frumusete, stil

Ai visat vreodată să ai propriul tău moment pe covorul roşu? Sau te-ai întrebat cum să imiţi stilul şic al celor mai fotografiate figuri care stabilesc curentele din modă? Sau ţi-ai dorit să poţi stăpâni arta eleganţei?


În Stilul de la A la Zoe, stilistul celor mai cunoscute vedete de la Hollywood, Rachel Zoe, împărtăşeşte ponturile ei de „insider” şi întocmeşte astfel acest ghid de bază cu privire la stilul de viaţă elegant al vedetelor. Încercând să te înveţe cum poţi duce o viaţă de lux chiar dacă nu ai cine ştie câţi bani, Zoe vorbeşte despre accesoriile obligatorii şi despre vestimentaţia de bază pentru diverse ocazii, îţi spune când să arunci banii pe ceva şi când să nu te grăbeşti, cum să decorezi, cum să te distrezi şi cum să călătoreşti cu stil.


De la ceremoniile de premiere la campaniile de publicitate, Zoe este un specialist recunoscut în lumea vedetelor, a caselor de modă, a firmelor de cosmetice şi a editorilor unor reviste. Acum, ea oferă acces deplin la secretele de stil care i-au făcut celebre clientele şi le-au propulsat pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din întreaga lume.


192 pag


PRET: 45 lei (in librarii 67 lei)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu