duminică, 15 noiembrie 2009

Fetele destepte iau barbati cu bani



Cum au fost păcălite femeile cu vise romantice şi cum plătesc scump pentru asta
Fenomen care se răspândeşte cu repeziciune în societatea modernă, emanciparea femeii, începută acum mai puţin de 100 de ani, a dus la conştientizarea acută a minusurilor pe care le cunoaşte de milenii statutul femeii în familie, la locul de muncă, în viaţa socială.
În special în SUA, femeile au început să evalueze cu exactitate (şi cu amărăciune) aceste minusuri şi să încerce remedierea lor, pe căi uneori chiar exagerate, dar prezente cu insistenţă în viaţa de zi cu zi.
Acelaşi fenomen, poate cu caracteristici uşor modificate de personalitatea poporului nostru, se constată şi în România, unde, poate, rezumatul ultim al experienţei americane va fi de folos femeii moderne, în evaluarea aşteptărilor şi dorinţelor ei.
Elizabeth Ford şi dr. Daniela Drake prezintă în această carte date, situaţii şi povestiri adevărate care ne arată cum au fost păcălite femeile de propriile lor idealuri romantice şi cum s-a ajuns ca idealul mitic de „a avea totul” să însemne de fapt necesitatea de „a face totul”.


178 pg. PRET 16 lei (in librarii 24 lei)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu