sâmbătă, 17 aprilie 2010

Regele Havanei


Havana lui Fidel Castro, o lume refugiata animalic intr-o sexualitate debordanta

Martor al accidentului caruia ii cad victime mama, bunica si fratele sau, Rey ajunge sa fie internat intr-o scoala de corectie. Pustiul fuge din recluziune si devine unul dintre zecile de mii de vagabonzi ce colcaie pe strazile capitalei cubaneze. Invata sa cerseasca, sa fure, sa minta, sa insele, sa bea, sa se drogheze, sa se bata, dar mai cu seama sa-si valorifice uriasa potenta sexuala. Homofob declarat, Rey, metamorfozat intr-un amant regal, cucereste inima si epiderma mai tuturor femeilor cu care intra in relatie.

PRET 19 lei (in librarii 29 lei)

Printesa gheturilor


Mister si secrete intunecate într-un roman de suspans irezistibil de captivant.
Frumoasa Alexandra este gasita dupa mai multe zile moarta, în cada. Trupul ei înghetat si-a pastrat tot farmecul: chiar si asa, Alexandra pare a fi o «printesa a gheturilor».

Personajul principal este însa Erica, o scriitoare de biografii, care acum – dupa moartea parintilor ei – s-a retras temporar pe tarâmul natal, ca sa scrie o noua carte. Ea este cea care o descopera pe Alexandra, fosta prietena din copilarie. Erica este rugata de familia Alexandrei sa scrie un articol în memoria acesteia. Si cum cele doua prietene nu se mai intalnisera de 25 de ani, Erica are nevoie sa-i cunoasca pe cei care i-au fost apropiati Alexandrei, pentru a mai afla cateva lucruri despre ea si a-i putea face un portret. Începe astfel sa descopere secrete spectaculoase...

PRET 30 lei(in librarii 39 lei)

PRET NOU: 10 lei

O lady la masa


O adevarata lady stie cat este de important sa nu incurce intre ele diferitele linguri si furculite, dar si ca, indiferent de ocazie, atunci cand se asaza la masa, esential este sa se bucure de compania celor din jur.

Detaliata, dar fara sa fie intimidanta, O lady la masa este ideala pentru doamnele de toate varstele care stiu ca la un moment dat, in viata oricui, conteaza enorm sa ai maniere impecabile la masa.

204 pag
PRET 18 lei(in librarii 27.90 lei)

Marturia


La Academia Avery, o prestigioasa scoala-internat de traditie britanica din Noua Anglie, directorului ii parvine o inregistrare video - un dezastru intr-un pachet mic. Mai socante decat actele sexuale inregistrate pe banda sunt varstele elevilor: una dintre fete nu are decat paisprezece ani.Adevarata cutie a Pandorei, banda video dezlantuie la nivelul micii comunitati a scolii o furtuna de vinovatie si invinovatiri. Cei implicati, maturi si adolescenti, incep sa vorbeasca si sa relateze evenimentele din acea noapte si din perioada care a urmat. Mike Bordwin, directorul scolii, se straduieste sa controleze scandalul inainte ca acesta sa distruga scoala.

336 pag
PRET 20 lei (in librarii 29.90 lei)

FABRICA DE TALENTE


FABRICA DE TALENTE de Alex Williams

Un val masiv de zapada era pe cale sa le inghita masina. Adam apasa pe acceleratie. Bolidul vui puternic si tasni inainte. Randunica Argintie se dezlantuise...

Adam si Cressida Bloom, desi frati, sunt cum nu se poate mai diferiti unul de celalalt. In timp ce Adam este o persoana obisnuita, Cressida are un talent iesit din comun - cand canta, chiar si pasarile se opresc in loc s-o asculte. Cand fata este invitata sa participe la un festival al tinerelor talente, Adam tine neaparat s-o insoteasca. Dar acolo se petrece un lucru misterios: talentul copiilor participanti dispare. Un virtuoz pianist intriga publicul cu acordurile sale disonante, un geniu al matematicii nu mai poate face nici macar inmultiri...
Fiori de spaima, taine, urmariri periculoase, la viteza maxima - o poveste extraordinara semnata de un scriitor talentat, deloc obisnuit!

320 pag

PRET 38 lei (in librarii 49.90 lei)

Astroghid de asternut


Kiki T. - Astroghid de asternut
Astroghid de asternut iti ofera toate tipsurile si informatiile despre felul in care poti sa cuceresti barbatii in functie de semnul lor astral.

Pregateste-te pentru detalii sexy despre fiecare zodie, invata cum sa actionezi in pat in functie de semnul zodiacal al partenerului, actioneaza astfel incat se va indragosti de tine orice barbat, indiferent de semnul lui zodiacal.
576 pag

PRET 20 lei (in librarii 29.90 lei)

ACADEMIA VAMPIRILOR



ACADEMIA VAMPIRILOR de Richelle Mead
DOAR CEA MAI BUNA PRIETENA TE POATE APARA DE DUSMANII TAI NEMURITORI...

Academia Sf. Vladimir nu este o scoala ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns in strafundurile padurilor din Montana, in care moroii (vampiri vii si muritori) sunt educati in tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumatate oameni, jumatate vampiri) sunt antrenati sa-i apere de atacurile sangeroase ale strigoilor (morti vii), cei mai inspaimantatori si mai periculosi vampiri.
Rose Hathaway, o fata dhampir, se pregateste sa devina garda de corp pentru prietena ei cea mai buna, printesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur si epuizant, iar, pe langa intrigile si comploturile din Academie, situatia ei se complica din cauza unei idile tainuite si interzise. Avand o legatura psihica iesita din comun, cum nu s-a mai intalnit de secole, cele doua eroine incearca sa faca fata amenintarilor...
www.vampireacademybooks.com

384 pag

PRET 34 lei(in librarii 44.90 lei)

ARDOARE


ARDOARE de Lily Prior
Un basm pentru oameni mari, de o imaginatie debordanta, care celebreaza peisajele mirifice ale Italiei si excentricitatile italienilor. O naratiune plina de rasuciri din condei, umor si delicii inedite.

Arcadio Carnabuci, un cultivator de maslini italian care se simte insingurat, sadeste cateva seminte ale iubirii, fara sa-si inchipuie nici o clipa ce haos vor declansa fructele magiei lui. Fernanda Ponderosa, femeia voluptuoasa din visurile sale, scapa neatinsa de vraja, in schimb Gezabel, o cataroaica vrednica, intre doua varste, se indragosteste de el din varfurile urechilor pana la copite. Dintr-odata, macelarul si brutarul cocheteaza cu ideea crimei pasionale, doctorul si asistenta lui se dedau la nebunii impreuna, iar un nou-nascut se transforma in inger. Pe cand satenii penduleaza intre iubire si razboi, cateva fenomene iesite din comun vin sa atate atmosfera si asa febrila, facand ca marile pasiuni sa se consume la temperaturi ce depasesc arsita verii meridionale.

192 pag
PRET 20 lei(in librarii 30 lei)
Disponibil 2 exemplare
PRET nou: 15 lei