duminică, 17 ianuarie 2010

Oase incrucisate



Temperance Brennan, antropolog criminalist, trebuie să rezolve un caz plin de surprize. Ea este solicitată să interpreteze rănile unui bărbat care a fost împuşcat în cap, dar, în timp ce încearcă să-şi dea seama de tiparul fracturilor, un personaj necunoscut îi înmânează o fotografie a unui schelet, spunându-i că aceasta conţine răspunsul la întrebarea privind autorul crimei. Detectivul Andrew Ryan este şi el implicat în acest caz şi, pe măsură ce relaţia sa cu Temperance se încinge, ei încearcă împreună să descopere care era, în realitate, afacerea "de importuri" cu care se ocupa acest evreu ortodox. A fost el implicat în comerţul ilicit cu antichităţi? Şi care era semnificaţia fotografiei?

448 pag. PRET 19 lei (in librarii 28 lei)

PRET NOU: 14 lei

In jocul celor mari



Sophie Dahl, nepoata celebrului scriitor pentru copii Roald Dahl, dovedeşte cu prima sa carte că este mai mult decât un fotomodel blond celebru, ci că, din contră, a moştenit din plin talentul scriitoricesc. "Îţ jocul celor mari" este o compoziţie reuşită, un tablou al copilăriei la început fără griji a lui Kitty, copilărie prezentată de Sophie Dahl cu un fin umor englezesc, cu detalii uneori neaşteptate. Kitty are o mamă pictoriţă, cu un atelier parcă din alte vremuri unde Kitty tânjeşte să intre mai des, un tată necunoscut, dar bogat, doi fraţi gemeni mai mici al căror tată este magician plecat cu un circ, şi o pereche de bunici de poveste.

280 pag PRET 24 lei (in librarii 35 lei)

PRET NOU: 19 lei

Cum să ai un abdomen plat



La vârste ceva mai înaintate, creşteri chiar şi nesemnificativ de mici ale colesterolului, glicemiei, trigliceridelor, tensiunii şi greutăţii corporale sunt semne incontestabile de pericol. Iar depunerile de pe abdomen, mai mult decât cele din oricare altă zonă, anunţă faimosul sindrom metabolic, cunoscut şi sub denumirile de sindromul X, sindromul cardiovascular metabolic, sindromul de insulino-rezistenţă sau sindromul obezităţii abdominale.
Ce trebuie să facem pentru a scăpa de ameninţarea acestei boli tot mai răspândite în epoca modernă? Dacă veţi spune că nu puteţi lupta împotriva predispoziţiilor genetice, autorii vor fi perfect de acord cu dumneavoastră, însă îngrăşarea depinde şi de o serie de factori de mediu, iar aceştia pot fi influenţaţi, aşa încât să nu aibă efecte negative asupra noastră.

160 pag. PRET 17 lei (in librarii 25 lei)

Un an in Merde



Sex, trafic de carne (de vită), politică (franţuzească), război (în Irak), într-un cuvânt aventurile unui englez la Paris! "Parisul e ca un ocean. Un ocean e un loc excelent în care să locuieşti, dacă eşti rechin. E o grămadă de peşte de mâncare, iar dacă cineva se pune cu tine, îl tai cu dinţii în două. Poate că nu te iubeşte toată lumea, dar măcar te lasă în pace să te distrezi." Paul West, un englez în vârstă de 27 de ani, singur şi fără obligaţii, e trimis de către compania sa în septembrie 2002 în Franţa. Habar n-are că noul său şef, un om de afaceri bogat, arătos, spilcuit şi de altfel tare prietenos, importă ilegal carne de vită britanică, aspiră să câştige alegerile locale, ba, mai mult decât atât, e gata să îi vândă o căsuţă în apropierea Parisului, "uitând" desigur să-l anunţe că e chiar lângă o centrală nucleară!

320 pag. PRET 13 lei (in librarii 25 lei)

Padurea



Într-o seară din 1984, trei copii dispar în adâncurile unei păduri de lângă o suburbie a Dublinului. Târziu, poliţia găseşte doar un băieţel, ţinându-se îngrozit de trunchiul unui copac, cu adidaşii plini de sânge. Douăzeci de ani mai târziu, copilul găsit, Rob Ryan, este detectiv la Brigada Omucideri, şi trecutul lui este un secret pentru toţi cei din jur. Când însă cadavrul unei fetiţe de 12 ani este găsit în aceeaşi pădure, Ryan şi partenera lui, Cassie Maddox, descoperă similarităţi şocante cu misterul rămas nerezolvat de două decenii. Acum, dispunând doar de frânturi de amintiri care să-l ghideze, Ryan are şansa să rezolve atât crima din prezentul său, cât şi cea din trecutul îndepărtat, care l-a lăsat marcat pentru totdeauna. Si singura cheie pe care o are este Padurea.

580 pag PRET 40 lei(in librarii 60 lei)

Conspiratia din Berlin



De peste 40 de ani, asasinarea lui John F. Kennedy este o enigmă. Berlin, iunie 1963 Jack Teller n-ar fi trebuit să se afle acolo,dar un agent CIA nu iese niciodată din joc. Fostul agent CIA Jack Teller primeşte un telefon în urma căruia este trimis în Berlin pentru a se întâlni cu un agent est german care deţine o informaţie de o importanţă covârşitoare. Informaţie care-i va fi dezvăluită doar lui. Aşa află că se pune la cale nici mai mult nici mai puţin decât asasinarea preşedintelui american John F. Kennedy în cursul vizitei lui la Berlin, în vreme ce va ţine discursul de la Zidul Berlinului,dar nimeni nu pare să ia ameninţarea în serios şi lucrurile iau o întorsătură urâtă, căci totul pare suspect. Misiunea lui: să oprească asasinatul, dar pentru asta trebuie să rămână în viaţă. Poate face acest lucru doar dacă nu uită cele două reguli de aur ale spionajului: trădarea e la ordinea zilei şi nimeni nu este cine pare a fi..

320 pag. PRET 14 lei (in librarii 25 lei)

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Trăieşte cum iţi doreşti!



John Fuhrman ne pune la dispoziţie o vastă experienţă în dez-voltarea afacerilor şi creşterea vânzărilor, îndemnându-ne să ne înfrângem teama de necunoscut şi să pornim cu încredere pe calea succesului.
Pentru că visul de a avea tot ce îţi doreşti nu mai este pentru nimeni imaginea incertă a unui viitor posibil, ci un drum sigur spre împlini-rea aspiraţiilor. Trăieşte cum îţi doreşti! se citeşte asemenea unui ghid al întreprinzătorului care îşi pune în slujba reuşitei propriul potenţial încă nedescoperit. Nu mai avem nevoie decât de voinţă şi un control echilibrat asupra propriilor acţiuni.

160 pag PRET 11 lei (in librarii 19 lei)

Top 10. VENETIA



Dacă despre Napoli se spune că poţi să mori după ce îl vezi, după ce vezi Veneţia îi mulţumeşti lui Dumnezeu că exişti ca să poţi vedea o asemenea minune. Ieşit, parcă, din Adriatică, Veneţia e definiţia urbană a romantismului. O plimbare pe Canal Grande îţi oferă o perspectivă fantastică asupra bisericilor, muzeelor şi palatelor unuia dintre cele mai influente oraşe în domeniul artelor, arhitecturii şi literaturii. În Veneţia toate drumurile duc în Piaţa San Marco, poate cea mai frumoasă piaţă a lumii. Acolo regăsim biserica San Marco şi Palatul Ducal, două obiective obligatorii pentru orice pământean.

160 pag. PRET 15 lei (in librarii 30 lei)

REZERVATA Alina

Top 10. COPENHAGA



Oriunde aţi călători, la clasa întâi sau cu buget limitat, acest Ghid Turistic Vizual vă conduce spre cele mai frumoase locuri pe care vi le poate oferi Copenhaga.
Listele diferite de Top 10 - de la atracţii legate de numele lui Hans Christian Andersen la cele mai bune localuri de jazz şi divertisment, cariere comerciale, zone portuare, mici berării şi restaurante - vă furnizează toate informaţiile necesare. Iar pentru a vă economisi timpul şi banii, vă prezentam şi o listă cu lucruri de evitat.
Consultând hărţile detaliate de pe coperţile rabatabile, precum şi pe cele din interiorul ghidului, găsiţi simplu şi rapid itinerarul dorit.

160 pag. PRET 15 lei (in librarii 30 lei)

REZERVATA Alina

Cuvantul care ucide - Romanita Iovan



" Pe aceasta cale, in mod colectiv, va multumesc, tuturor celor care, fiind miscati de drama mea, v-ati gasit cateva minute libere, rapindu-va din timpul programat altei activitati, si ati pus mana pe condei, trimitandu-mi cuvinte rupte din suflet.
Aflati acum, prin aceasta carte, ce mult bine mi-ati facut. Va multumesc! "
Romanita Iovan

226 pag PRET 12 lei

Curaj, ne maritam!



Originara din Saint-Omer, Germaine Acremant s-a bucurat de timpuriu chiar de la intaia tentativa literara de pretuire si notorietate.
Romanul sau de debut „Ces dames aux chapeaux verts” („Doamnele cu palarii verzi”), premiat in 1992, de Societatea Oamenilor de Litere, a cunoscut numeroase reeditari si traduceri.

160 pag. PRET 11 lei (in librarii 19 lei)

Sanatate prin terapii naturiste



Cartea de fata se adreseaza cititorilor interesati de multitudinea modalitatilor terapeutice naturiste, autorul dandu-le posibilitatea de a le alege pe cele care ii atrag in mod intuitiv sau practic: dezintoxicarea organismului; posturi alimentare pentru insanatosire, slabire si sporirea vitalitatii; miraculoasele efecte ale utilizarii argilei, bitterului suedez, petrolului; homeopatice; cura lui Rudolf Breuss contra cancerului.

240 pag PRET 12 lei (in librarii 19 lei)

Cum sa va controlati anxietatea



Este adevarat, urmand regulile terapiei comportamentului emotiv-rational (T.C.E.R.) elaborate de dr. Albert Ellis, poti sa-ti controlezi anxietatea inainte ca aceasta sa puna stapanire pe tine. O poti impiedica sa actioneze daca vei recunoaste urmatorul aspect foarte important: oamenii si lucrurile in sine nu te fac sa fii anxios. Tu faci asta. Expectantele tale nerealiste iti cauzeaza anxietatea inutila.

320 pag PRET 18 lei (in librarii 29 lei)

Cum sa cuceresti femeile



Esti timid? Te intimideaza zambetul unei fete care te fixeaza insistent? Ai un job solicitant si n-ai timp suficient sa socializezi, sa iesi cu prietenii, sa ai o viata afectiva si sexuala completa?
Necazurile tale sunt pe punctul de a se incheia. Cum sa cuceresti femeile de Mario Luna isi propune sa ajute oamenii sa isi imbunatateasca tehnicile de apropiere si abordare a persoanelor de sex opus.
Dar aceasta carte seamana intrucatva cu vinul rosu: este bun pentru femei, cand il beau barbatii! Asa ca, doamnelor, cititi cartea ca sa aflati cum sa-i determinati pe barbati sa doreasca exact ceea ce vreti dumneavoastra! Domnilor, cititi Cum sa cuceresti femeile ca sa aflati din gura unui adevarat specialist ceea ce dumneavoastra insiva banuiati de multa vreme: nu intotdeauna femeile isi doresc ceea ce spun ca si-ar dori!

560 pag. PRET 28 lei (in librarii 39 lei)

Trenul de Trieste



Mona, o adolescenta bucuresteana impulsiva, care evadeaza din Romania, se indragosteste de Mihai, un baiat din munti, Tineretea ei in Romania este un vartej de placeri senzuale, in ciuda fricii si dorintelor specifice unei vieti sub un regim comunist. Desi Mona se lupta cu politia secreta si cu lipsurile, amintirile ei despre placerile tineretii si ale dragostei sunt categoric vesele. Povestea Monei se intinde peste ani, pe masura ce isi construieste o viata americana, care este intotdeauna umbrita de viata pe care a lasat-o in spate.

266 PAG. PRET 25 lei (in librarii 40 lei)

Leonard Cohen - Joaca preferata. Frumosii invinsi



La inceputul carierei sale, Cohen afirma ca „aspira sa ajunga un poet minor” si nu mai mult de atit. Astazi, succesul sau in plan literar si muzical depaseste cu mult asemenea asteptari. Talentul artistului de a explora si exploata sentimentele umane, de a crea stari si imagini socante sau cel putin percutante impun un aer de prospetime ce se simte atit in proza si poezia, cit si in muzica lui Leonard Cohen.

496 pg. PRET 32 lei (in librarii 45 lei)

Striptease



„Un congresmen obsedat sexual, o frumoasa stripteuza si o sticla de sampanie... un cocteil prea tare chiar si pentru cei mai incercati.“

504 pag. PRET 10 lei

Soldat Si Dragon



„Precum în Hot si dragon, primul volum al seriei, umorul abunda, iar pericolul atinge cote maxime. Tânarul de paisprezece ani Jack Morgan, gazda a razboinicului-poet Draycos, trebuie sa-l ajute pe dragon sa gaseasca ucigasii poporului K’da. Suspectând implicarea mercenarilor în atac, Jack se înroleaza într-o armata de mercenari. Viata de soldat nu e însa asa cum credea. Tradarea nu întârzie sa apara, si pericolul sta la pânda...”

312 pag. PRET 14 lei

PRET NOU: 6 LEI

Razboinicul Viking



Fiul unei căpetenii şi al unei prinţese, tânărul Halfdan s-a născut sclav. Luptător de temut cu arcul şi săgeata, cunoscând secretele naturii, nu poate decât să viseze la viaţa de războinic. Dar tatăl său cade răpus de lovitura năprasnică a unui saxon, iar mama sa va plăti un preţ teribil pentru libertatea băiatului.
Soarta lui este să trăiască şi să ucidă după legea armelor să cunoască gloria adevăratei frăţii, dar şi orori de neînchipuit. Căci un adevărat viking nu îşi găseşte pacea decât în inima bătăliei

340 PG. PRET 16 LEI

PRET NOU: 7 LEI

La Rascruce



Al doilea volum al trilogiei ARTHUR
Bestseller international tradus în 21 de limbi
„Cea de-a doua carte din ambitioasa trilogie despre Arthur a lui Crossley-Holland [...] este irezistibila, o calatorie palpitanta în universul medieval. Romanele lui Crossley-Holland sunt fascinante, iar aventurile eroului sau încânta imaginatia tuturor adolescentilor. O lectura deosebita oferita de un maestru al povestirii!”
The Guardian Children’s Book Supplement

496 PG. PRET 15 LEI

PRET NOU: 7 LEI

Hotel Transilvania



384 PAG. PRET 10 LEI

PRET NOU: 6 LEI

Hot Kid



"Daca fiul tau ar jefui banci, ar nesocoti prohibitia vanzand alcool, ar ucide cu sange rece, l-ai proteja? L-ai ascunde?“

368 PAG. PRET 10 LEI

PRET NOU: 6 LEI

Foc In Adanc



Premiul Hugo, 1993

Cea mai originala idee din romanul Foc în Adanc o reprezinta inversiunea unui vechi cliseu al SF-ului, care postula ca sistemele solare mai vechi si mai apropiate – unele dintre ele – de centrul galaxiei ar fi fost primele care au adapostit civilizatii atat de evoluate, incat puteau calatori printre stele.

928 PAG. PRET 28 LEI

Contesa Dracula. Erzsebet Bathory



La inceputul secolului al XVII -lea a trait in Ungaria un personaj unic: aristocrata Erzsébet Báthory, „Contesa sangeroasa“. Opt ani la rand, ea a rapit, a torturat si a asasinat aproape sapte sute de fete. Adepta a vrajitoriei si a cultului sangelui, avea sa ajunga cea mai mare criminala in serie din istorie.

360 PAG. pret 10 LEI

Christine - Stephen King



Un mit american devine un fioros cosmar pe patru roti si paradisul iluzoriu infern... Christine: o bizara si cutremuratoare idila magica, o tandra si salbatica relatie erotica intre un vechi automobil si tanarul lui posesor, o poveste de dragoste stranie cu deznodamant catastrofal, in care seductia, gelozia si razbunarea ating intensitati monstruoase si ucigase..

560 pag. PRET 20 lei

Campul Electric



In anii ’70, intr-o suburbie linistita din Ontario, frumoasa Chisako si iubitul ei sunt gasiti morti intr-un parc. O crima ce serveste autoarei drept pretext pentru chinuitoarele rememorari ale solitarei Asako Saito.

384 PAG. PRET 10 LEI

PRET NOU: 6 LEI

Carantina



Sfârşitul secolului douăzeci şi unu – o epocă în care bioingineria face posibilă modificarea minţii omeneşti după cum se doreşte; o eră modelată de sisteme informaţionale atât de vaste încât protejarea lor, sub orice formă, este pusă sub semnul întrebării.
Într-o noapte, stelele au dispărut, totul a dispărut de pe cer. O sferă, centrată pe Soare, a izolat sistemul solar. Umanitatea a fost pusă în carantină! Apoi, timp de 33 de ani, omenirea a trăit sub spectrul terorismului şi al sectelor religioase născute din frica de necunoscut.

320 PAG, PRET 10 LEI

PRET NOU: 6 LEI

TEORIA KING KONG



O autobiografie cu mesaj puternic, o provocare pentru a concepe feminitatea altfel decât prin raportare la clasica superioritate masculină.
Virginie Despentes atacă fără menajamente trei chestiuni care păreau fumate definitiv: violul, prostituţia şi pornografia. Actorul principal în toate aceste episoade - care ţin decisiv de sexualitate - este, evident, femeia.
Povestindu-şi viaţa, autoarea ilustrează un paradox, cel al femeii care nu s-a putut asuma decât că1când in picioare canoanele care i-au fost impuse, respectiv autoimpuse: senzualitatea, supunerea, inocenţa.

184 pag. PRET 12 lei (in librarii 25 lei)

Semnele trupului. Cum să afli de ce suferi fără să mergi la medic



Cu toţii observăm anumite semne la propriul corp, care nu par a fi în ordine. Când este vorba doar de ciudăţenii nevinovate ale fizicului şi când de semne care ne avertizează că trebuie să ne ducem la doctor? Acest ghid cuprinzător şi fascinant vă ajută să decodificaţi mesajele adesea misterioase pe care vi le transmite propriul corp. De la părul casant până la părul crescut în locuri nepotrivite, de la ochii de culori diferite, dungile de pe unghii până la flatulenţa excesivă – pentru a numi doar câteva dintre ele – corpul omenesc furnizează o gamă nesfârşită de semne care vorbesc despre starea lui de sănătate. De cele mai multe ori, semnele trupului nu cer mai mult decât un drum până la farmacie sau la magazinul de produse cosmetice sau pur şi simplu să le lăsăm în pace. Alteori însă, trebuie să vă deplasaţi până la doctor sau chiar la Urgenţă.

440 pag. PRET 28 lei (in librarii 40 lei)

Psihoterapie cognitiv-comportamentală şi psihanaliză



Două terapii concurente într-una singură.
Cele două mari şcoli psihoterapeutice (psihanaliza şi terapia comportamentală) au dezvoltat în ultimele decenii teorii şi modele complexe ale psihopatologiei, precum, şi pe această bază, o multitudine de metode de tratament al tulburărilor psihice şi le-au integrat cu succes în cotidianul clinicii. Din păcate, această dezvoltare s-a remarcat rareori prin schimburi regulate şi raporturi pline de respect cu cealaltă direcţie terapeutică. Însă lipsa unei perspective care să depăşească gardul propriei şcoli, precum şi numeroasele încercări de delimitare strictă şi competitivă îngreunează, respectiv stanjenesc dezvoltarea ulterioară a psihoterapiei ca profesie şi ştiinţă. De aceea, cartea dr. Ralf Vogel (terapeut comportamentalist şi psihanalist) este o excepţie lăudabilă şi exemplară, căci autorul încearcă cu succes să integreze cunoaşterea specifică terapiei comportamentale în tratamentul psihodinamic.

272 pag. PRET 19 lei (in librarii 30 lei)

Povestea boernaşului de ţară şi a fecioarei... (Poezie erotică) - Emil Brumaru




„Îmi stai pe creieri în genunchi şi-n coate.
Cât crezi, iubito, că mai pot răbda?
Mi-s simţurile trase la rindea,
Şira spinării zbârnâie în spate..."
Emil Brumaru

144 pag. PRET 10 lei (in librarii 20 lei)

O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii


Christopher, un băiat de 15 ani, suferă de sindromul Asperger, o formă de autism. Are o memorie fotografică. Înţelege matematica. Înţelege ştiinţa. Ceea ce nu poate înţelege el, sunt oamenii.
Când îl găseşte pe Wellington, câinele vecinului său, zăcând mort pe o peluză din apropiere, se decide să pornească în căutarea asasinului şi să scrie un roman poliţist despre aceasta. În incursiunea sa însă, va descoperi alte mistere ce pot face ca întreaga lume din jurul său să se prăbuşească.

288 pag. PRET 10 lei

Mari români



Proiectul tv Mari români, desfăşurat pe parcursul unei jumătăţi de an, a izbutit să atragă atenţia, să intrige, să provoace, să stârnească entuziasm şi contestare, să incite la dezbatere şi polemică, să stimuleze creativitatea media şi receptarea critică. De anvergură internaţională (el este un format iniţiat de BBC şi preluat de mari spaţii tv ca Statele Unite, Germania, Franţa etc.), el a materializat finalmente ceea ce-şi propuseseră realizatorii lui: să deplaseze atenţia dinspre consumismul pedestru oferit de televiziunile comerciale către probleme de natură general-culturală. Clasamentul rezultat a reprezentat voinţa acelei zone din publicul românesc de televiziune ce a dorit să se implice într-o construcţie de relevanţă culturală, dar nu elitară. Ca orice ierarhie, acest clasament (Top 10, Top 100) este subiectiv, aleatoriu şi conjunctural. Realizat pe baza voinţei populare, el reflectă mentalitatea şi sensibilitatea publicului nostru de astăzi.

223 pag. PRET 15 lei (in librarii 30 lei)

Lizoanca: la 11 ani



Romanul meu aduce o poveste simplă în care sunt inserate alte 13 poveşti, un fel de sertare ale romanului, care alcătuiesc povestea subterană a unei stări de lucruri. Nu mi-a plăcut niciodată văicăreala. De regulă, când ceva îmi displace, mă gândesc imediat la ce-ar fi de făcut, iar pentru asta, în primul rând caut cauzele.
Am scris romanul pe nerăsuflate, lăsându-mă în seama poveştii despre o fetiţă dârză, hotărâtă, inteligentă şi aflată în război cu toată lumea. Lizoanca are ceva din mine, dar mai cu seamă are ceva din vârsta superbă de 11 ani. Nu cred că întâmplător au ieşit la suprafaţa istoriei întâmplările despre copii care au această vârstă. Ea este una a trezirii lucidită. Autorul


320 pag. PRET 24 lei (in librarii 34 lei)

Ghidul vinurilor 2008



Dan-Silviu Boerescu (n. 1963) este critic literar, eseist, antologator si traducător. A publicat 13 volume. Conduce ediţia română a revistei PLAYBOY încă de la înfiinţare (1999). Este un împătimit al vinurilor de soi şi al artei culinare. Şi-a propus să bea un pahar de vin bun în fiecare zi, până la sfârşitul vieţii!

Primul ghid al celor mai bune vinuri aflate pe piaţa românească!
- 249 de vinuri, spumante şi distilate din vin, româneşti şi de import;
- Ediţie anuală, adaptată evoluţiei pieţei de vinuri;
- Bonus: Convergenţa fiecărei băuturi cu gastronomia.

232 pag. PRET 12 lei (in librarii 25 lei)

Dragoste sau dependenţă



Pentru foarte mulţi oameni, viaţa este de neconceput fără iubire: «dacă iubire nu e, nimic nu e!» Numai că adesea iubirea este confundată cu dependenţa, ceea ce are urmări sufleteşti grave. În timp ce iubirea sănătoasă ne ajută să ne dezvoltăm, să fim noi înşine, dependenţa ne blochează şi ne mortifică lent, asemenea picăturii chinezeşti. Cartea de faţă ne ajută să deosebim iubirea sănătoasă de dependenţă şi, mai ales, ne învaţă cum să ne eliberăm de dependenţă.

280 pag. PRET 18 lei (in librarii 30 lei)

Cum să fii un tată bun pentru fiica ta



Taţii îşi iubesc uneori prea mult fiicele? Ştiu ei oare să le iubească aşa cum ar trebui? Tatăl are o influenţă decisivă asupra viitorului fiicei lui, asupra femeii care va fi, asupra alegerilor de viaţă pe care le va face. Pentru fiice, relaţia cu tatăl lor este determinantă şi aşa va rămâne şi atunci când ele vor deveni mame, iubite, soţii. Pentru ca taţii şi fiicele să se întâlnească şi să se înţeleagă reciproc, e nevoie adesea de o viaţă întreagă. Să-i ajute să se cunoască mai bine, să se asculte mai mult unul pe celălalt, acesta este scopul captivantei cercetări la care ne invită Alain Braconnier.

360 pag. PRET 20 lei (in librarii 30 lei)

Cartea gesturilor erotice



O privire misterioasă, piciorul îndreptat întâmplător în direcţia celuilalt, acestea sunt doar câteva dintre semnele care ne dau în vileag atunci când suntem atraşi de cineva. Expertul în limbajul corpului, Martin Lloyd-Elliot, vă arată cum să interpretaţi tot felul de gesturi şi să vă folosiţi cât mai bine trupul pentru a vă accentua la maxim „sex appeal-ul“.

• Descoperiţi importanţa spaţiului personal şi a primelor impresii
• Înţelegeţi adevăratele sentimente şi intenţii ale celorlalţi şi aflaţi dacă spun adevărul
• Folosiţi-vă corpul ca pe un mijloc puternic de comunicare, puneţi-vă în valoare cele mai atrăgătoare dintre calităţile fizice şi fermecaţi-i pe toţi cu personalitatea voastră
• Învăţaţi diferenţele dintre bărbaţi şi femei în ceea ce priveşte abordarea sexualităţii.

160 pag. PRET 10 lei