duminică, 14 februarie 2010

Azazel, îngerul răului



Povestea tânărului Hypa – care merge la Alexandria să studieze medicina şi teologia şi devine călugăr creştin – se petrece în secolul al V-lea. Într-un cadru mai amplu, cartea descrie de fapt impunerea puterii şi religiei creştine în lume: un roman istoric ce punctează distrugerile şi cruzimile pe care le-au produs creştinii în încercarea lor de a se afirma, încercare soldată cu dărâmarea barbară a vestigiilor culturii romane.

416 pag
PRET 27 lei (in librarii 40 lei)

Darul ploii



Nominalizat pentru Premiul Man Booker Prize, Darul ploii evocă povestea unei complicate prietenii ce învinge rigorile timpului şi sfidează atrocităţile războiului. Presărat cu intrigi şi răsturnări neaşteptate de situaţii, romanul dezvăluie preţul loialităţii şi al trădării, într-o poveste sfâşietoare despre onoare şi dragoste.

640 pag

PRET 37 lei
(in librarii 50 lei)

Un chinez pe bicicletă



Câştigătorul mai multor premii literare, Ariel Magnus este considerat starul literaturii argentiniene. Un chinez pe bicicletă este un roman teribil de amuzant, care-l poartă pe cititor în universul fraudulos al cartierului chinezesc din Buenos Aires. Întregul oraş se află în urmărirea unui piroman supranumit Chibriţel, condamnat că a incendiat unsprezece clădiri şi despre care se ştie că o şterge de la locul faptei călare pe o bicicletă. Tipul este chinez. Când în sfârşit este prins, Li îl ia prizonier pe Ramiro, povestitorul romanului. Îl duce în Chinatown şi devin prieteni. Ramiro este din ce în ce mai încântat de noua experienţă, de hoţii de buzunar pe care îi întâlneşte şi de mediul acestora. Mai mult, are parte de cea mai grozavă partidă de amor din viaţa lui. Bonomul gaucho deprinde obiceiurile şi moravurile emigranţilor galbeni. Se împrieteneşte cu Lito şi Chen, se îndrăgosteşte de Yintai şi devine discipolul favorit al maestrului Li.

256 pag
PRET 19 lei (in librarii 30 lei)

Când prietenii te rănesc



Când te înşală iubita / iubitul, viaţa poate deveni dramatică, dar dacă te trădează prietena / prietenul, viaţa devine un coşmar. În cartea de faţă, Jan Yager explorează cauzele care fac să eşueze prieteniile şi ne învaţă cum să salvăm sau să încheiem prieteniile. Iată câteva din întrebările practice la care răspunde autoarea:
cum să identifici persoanele care pot deveni prieteni nesatisfăcători?
cum să salvezi o prietenie?
când să pui capăt unei prietenii?
Jan Yager este o autoare cunoscută la nivel internaţional, care a dedicat mai mult de 20 de ani din viaţă studierii relaţiilor interumane şi în special prieteniei. Pagina de internet a cărţii este: www.whenfriendshiphurts.com

Pret 25 lei (in librarii 40 lei)

marți, 2 februarie 2010

TRATAMENTE NATURALE PENTRU COMBATEREA CELULITEI

Sanatatea noastra, forma fizica si mintala se supun unui ansamblu de factori complecsi, care depind unul de altul intr-o relatie intima si constanta intre minte si corp.

Dispunem de mijloace eficiente pentru a obtine o figura zvelta si o piele stralucitoare si ferma. Procedeele naturale ofera garantii mai mari pentru obtinerea rezultatelor dorite contra celulitei, pe termen lung, avand grija in acelasi timp de sanatatea dumneavoastra.

Pentru a elimina celulita nu trebuie sa suportati interventii chirurgicale si nici sa va supuneti unor sedinte dure de exercitii fizice.

In aceasta carte veti gasi cele mai bune remedii naturale pentru a va recupera forma fizica si starea de sanatate si vitalitate.

Iata cateva teme tratate:

ce este celulita, tipuri de celulita, posibile complicatii;

cum sa gatim retete sanatoase si delicioase;

eliminarea caloriilor si activarea metabolismului;

exercitii fizice pentru un abdomen plat, fese ferme si bombate, picioare frumoase;

controlul stresului, evitarea tutunului, cofeinei si alcoolului.



144 pag. PRET 25 lei (in librarii 39 lei)

Numerologie practica

Numerologia este o metoda de analiza si divinatie ce ofera indicatii cu privire la personalitate si destin. Numele, data nasterii si aproape toate elementele care au legatura cu viata noastra de zi cu zi (adresa, numarul de telefon, denumirea firmei la care lucram etc.) pot fi transpuse intr-o forma numerica simpla. Ea descrie personalitatea, motivatiile, scopurile, talentele si limitarile noastre, felul cum relationam cu mediul inconjurator, compatibilitatea cu alte persoane sau chiar momentele in care este cel mai bine sa actionam pentru a avea succes.

216 pag.

PRET 15 lei(in librarii 23 lei)

Disponibil 2 exemplare

Dragonii Marilor

Halfdan Hroriksson, personajul principal din Dragonii marii nu are decat un arc, o toporisca si un juramant de indeplinit: cel care i-a omorat fratele trebuie sa piara.

Dar, mai intai, Halfdan trebuie sa gaseasca un capitan de vas care sa il ia la bord, sa dobandeasca maiestria si sa-si adune aliatii de care are nevoie pentru a-si duce la indeplinire planurile de razbunare. Candva sclav, acum razboinic liber, Halfdan pleaca de acasa pentru a afla ce-i rezerva soarta: gustul pentru razboi, o misiune periculoasa intr-un tinut strain si un prizonier neasteptat, a carui rascumparare l-ar putea face bogat... sau l-ar putea ucide.

368 pag

PRET 17 lei (in librarii 24 lei)




PRET NOU: 12 lei