luni, 14 decembrie 2009

MORT SI-NGROPAT



O serie captivanta... E usor de inteles de ce aceste carti cu un farmec ciudat au devenit atat de `ndragite." The New Orleans Times-Picayune

Pentru Sookie Stackhouse fiecare zi inseamna o noua aventura. Si nici nu e de mirare, daca ne gandim ca ea are o legatura de sange cu seful vampirilor, este prietena a haitei locale de varcolaci, lucreaza pentru un barbat teriantrop si are un frate varcolac-pantera... Varcolacii si teriantropii hotarasc acum sa-si dezvaluie existenta in fata oamenilor obisnuiti. Si tot acum, o crima misterioasa pune intreaga comunitate pe jar, mai ales ca victima este o persoana cunoscuta si trupul mu tilat este gasit in parcarea barului unde lucreaza Sookie. Si ca lucrurile sa fie si mai complicate, apar si alte fiinte supranaturale care se pregatesc de lupta. Iar Sookie ajunge un ostatic mult prea uman in lupta lor…

336 pag. PRET 30 lei (in librarii 39 lei)

Carti pentru copii









Boo Agentul cel mai mic
Neindemanaticul Kung Fu Si Superkarateka
Razboinicii. Razboinicul Pierdut
Kung Fu Panda - Cartea Tanarului Cititor

Toate aceste 4 carti costa 18 lei

Sfidarea



Sfidarea este al doilea volum din seria Jocurile Foamei. Suzanne Collins continua intr-o maniera magistrala povestea Districtului 12.

Katniss si Peeta au castigat impreuna sangeroasele Jocuri ale Foamei, sfidand pentru prima oara in istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniti in Districtul 12, dupa toate incercarile infruntate, convinsi ca au castigat o viata sigura si decenta pentru ei si familiile lor, spera ca va urma o lunga perioada de pace. Dar, in timp ce Katniss si Peeta parcurg obligatoriul Tur al Invingatorilor, apar zvonuri despre o revolta printre locuitorii districtelor. Iar in ochii conducatorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Daca nu vor reusi sa convinga natiunea Panemului ca sunt in continuare indragostiti nebuneste, consecintele ar putea fi dezastruoase…

258 pag. PRET 20 lei(in librarii 34 lei)

PRET NOU: 13 LEI

FEMEIA IN NEGRU



Mandra si solitara, Casa din Mlastina Tiparului vegheaza asupra smarcurilor cu apa sarata, batute de vant si aflate de cealalta parte a Digului celor Noua Vieti. Arthur Kipps, un tanar avocat, este trimis sa participe la inmormantarea singurului locatar al casei, nestiind de secretele tragice ce zac ascunse dincolo de ferestrele oblonite. Abia dupa ce zareste o tanara femeie palida, invesmantata toata in negru, incepe sa fie coplesit de neliniste, sentiment intarit de localnicii care ezita sa vorbeasca despre strania aparitie – si intentiile ei cumplite.

Femeia in negru, o poveste cu fantome plasata in epoca victoriana, este unul dintre cele mai cunoscute romane ale scriitoarei britanice Susan Hill. A fost adaptat pentru scena in 1989 si continua sa se joace cu succes in West End-ul londonez, ca si pe scenele a numeroase teatre din intreaga lume.

176 pag. PRET 17 lei (in librarii 25 lei)

PORTI DE CRISTAL: INSULA



Un fermecator roman pentru tineri… ii va face sa intoarca nerabdatori pagina dupa pagina." Terry Brooks, autorul cartii The Sword of Shannara, bestseller New York Times

Gwen si Vic, doi veri de paisprezece ani, locuiesc impre una inca de cand parintii lui Gwen au murit in mod misterios, iar mama lui Vic a disparut. Asta pana ce tatal lui Vic, care este savant, ii transporta din greseala printr-o poarta magica de cristal pana pe insula Elantya, ai carei locuitori sunt posesorii unei cunoasteri bazate pe un amestec de fizica avansata si vrajitorie. Curand, Vic si Gwen intra intr-o valtoare de evenimente care implica magie straveche, creaturi demonice si batalii infricosatoare, legate de o disputa cu rasa acvatica a merlonilor. Conflictul dintre inteleptii intunericului si cei ai luminii tine de la inceputurile timpului si ii va ajuta pe cei doi veri sa-si descopere originile misterioase.

368 pag. PRET 32 lei(in librarii 44.90 lei)

marți, 8 decembrie 2009

Mireille Guiliano - Frantuzoaicele nu se ingrasa




Stilată, convingătoare, isteaţă, amuzantă şi oportună: suprema carte nondietă, care ar putea să vă schimbe radical modul în care gândiţi şi trăiţi. Franţuzoaicele nu se îngraşă, dar savurează pâinea şi produsele de patiserie, vinul şi mesele obişnuite, cu trei feluri. Dezvăluind secretele simple ale acestui "paradox franţuzesc" - cum de se bucură de mâncare fără să se îngraşe şi fără să se îmbolnăvească - Mireille Guiliano ne oferă o abordare plină de farmec şi de încredere asupra sănătăţii şi a modului de a mânca. Folosind strategii simple, dar eficiente, şi zeci de reţete despre care ai putea să juri că te îngraşă, Mireille scoate la iveală ingredientele unei vieţi sănătoase, de la remediul de urgenţă constituit de supa magică de linte, până la micile satisfacţii zilnice.

256 pag. PRET 25 lei (in librarii 39.99 lei)

Martin Gulich - Imbratisarea




Dolf nu este un idiot, chiar daca multa lume asa il vede. Lucreaza la morga pentru doctorul Sander, locuieste ca subchirias in apartamentul lui Mitsch si il are ca singur prieten pe Walter. Noroc la femei nu prea are, dar marea lui pasiune sunt oricum fluturii. Le aranjeaza cu grija aripile si ii asaza in insectar. Doar cu ucisul lor nu se prea impaca. Chiar daca metoda da rezultate in cateva secunde: niste picaturi de otrava si fluturii inceteaza sa se mai zbata. Dolf stie ca mortii trebuie tratati cu mai multa delicatete decat viii. Intr-o buna zi o intalneste pe Natalie, o femeie superba pe care Dolf incearca sa o cucereasca, dar „vanatoarea“ lui se termina intr-o catastrofa. O poveste minunata spusa intr-un limbaj consistent si unic: nici un cuvant nu prisoseste, nici o vorba nu e in plus. Usor, plin de afectiune, autorul isi dezvolta personajul, ii lasa spatiu sa se desfasoare, fara sa-l grabeasca, permitandu-i sa-si gaseasca propria voce. Si are atatea sa ne spuna...

128 pag. PRET 12 lei (in librarii 20 lei)

Lynn Picknett - Giulgiul de la Torino



În 1988, datarea cu carbon 14 a demonstrat ca Giulgiul de la Torino, cea mai faimoasa relicva a crestinismului, este un fals medieval sau renascentist. Întrebarile insa persista: al cui e chipul de pe lintoliu, prin ce tehnica a fost realizat, cine este autorul lui? Autorii acestei carti sustin cu tarie, si argumentat, ca falsificatorul de geniu nu e nimeni altul decit Leonardo da Vinci. De ce, cum, pentru ce? Este chipul lui Isus o imagine fotografica (!) a lui Leonardo insusi? Citind aceasta carte uimitoare, socanta si senzationala, veti afla un posibil raspuns. Codul lui da Vinci are nenumarate fatete.

304 pg. PRET 26 lei (in librarii minim 37 lei)

Lisa See - Floare-de-Zapada si evantaiul secret



"Floare-de-Zapada si evantaiul secret" este povestea a doua femei extraordinare care au supravietuit intr-o vreme a regulilor stricte si a traditiilor stravechi. Cu ochiul unui istoric si talentul unui povestitor, Lisa See a scris un roman cu adevarat uimitor, plin de culoare si de sensibilitate, presarat cu detalii fascinante.
"Lisa See a scris cea mai buna carte a ei de pana acum... dureros de frumoasa, o minune a imaginatiei despre o lume reala si secrete care au supravietuit pana aproape de zilele noastre." - Ami Tan, autoarea romanului "The Joy Luck Club"

320 pag. PRET 27 lei (in librarii 39.99 lei)

Licia Troisi Cronicile lumii pamantene vol 2




Continua aventurile tinerei si vajnicei Nihal, ultimul jumatate-elf din Lumea Pamanteana, si ale prietenului ei nedespartit, vrajitorul Sennar.
Impreuna, lupta impotriva armatelor de fammini ale Tiranului, care este hotarat sa cucereasca Pamanturile Libere si sa-i supuna pe toti locuitorii lor prin mijlocirea magiei negre.
Acum, Nihal se confrunta cu misterul Lacrimei, o piatra care pare dotata cu puteri magice enorme, in vreme ce Sennar a plecat in cautarea Lumii Scufundate, un continent ale carui urme s-au pierdut in negura timpurilor.
Pentru a-l regasi, Sennar este silit sa se imbarce pe o corabie de pirati si sa lupte impotriva unor monstri marini


316 pag. PRET 25 lei (in librarii 40 lei)

Licia Troisi - Cronicile lumii pamantene, vol 1



VOLUMUL 1- Nihal de pe Pamantul Vantului

Nihal este cu adevarat ciudata. In Lumea Pamanteana, nimeni nu este ca ea: ochi mari violet, urechi ascutite, plete albastre.
A fost crescuta de un faurar de arme si traieste intr-unul dintre orasele-turn din Pamantul Vantului, jucandu-se de-a razboiul cu prieteni de varsta ei, care si-au ales-o drept sef datorita fortei si agilitatii ei.
Dar totul se schimba pe neasteptate cand Pamantul Vantului este atacat de Tiran, despotul care a cucerit deja cinci din cele opt Pamanturi care alcatuiesc Lumea Pamanteana.
Sunt in van rezistenta armatei popoarelor libere si priceperea vrajitorilor care incearca sa apere orasul cu forta descantecelor.
Lui Nihal nu ii mai ramane altceva de facut decat sa devina un razboinic adevarat si sa-i apere pe nevinovati chiar cu riscul de a cadea in mainile Tiranului.

316 PAG. PRET 22 lei (in librarii 34 lei)

Kate DiCamillo - Povestea lui Despereaux



Bine ati venit in lumea unui mare erou. Mare la figurat, pentru ca Despereaux Tilling este un soricel curajos care e indragostit de muzica, povesti si de o printesa numita Pea. Povestea sa ii mai include si pe sobolanul Roscuro, care traieste in intuneric si suspina dupa o lume plina de soare si lumina („Chiar credeti ca sobolanii nu au inima? Va inselati. Toate vietatile au o inima!” ), pe Miggery Sow, o slujnica nu prea desteapta, care are o dorinta foarte simpla dar imposibila. Toate aceste personaje sunt pe cale a se imbarca intr-o aventura care ii va duce spre un castel stralucitor dar si spre temnite intunecate si care, in cele din urma, le va schimba viata. Si ce se va intampla apoi? Ca s-o citam pe autoare: „Destinul tau, cititorule, este sa afli!”

224 pag. PRET 22 lei (in librarii 35 lei)

Jodi Picoult - O viata de rezerva



Anna este sanatoasa, insa traieste viata unui om bolnav. Pana la varsta de 13 ani, a suferit numeroase operatii, transfuzii si injectii astfel incat sora ei, Kate, sa poata lupta cu leucemia care ii macina corpul inca din copilarie. Anna a fost conceputa ca o donatoare de maduva compatibila pentru Kate – o viata si un rol pe care nu le-a contestat niciodata... pana acum. Romanul examineaza semnificatia ideii de a fi un bun parinte, o sora buna, un om bun. Este corect din punct de vedere moral sa faci orice pentru a salva viata unui copil, chiar daca asta inseamna sa calci in picioare viata altuia? Ar trebui sa urmezi indemnurile propriei inimi sau sa-i lasi pe altii sa-ti conduca viata? Ca de obicei, si in O viata de rezerva, Jodi Picoult abordeaza un subiect dureros de real cu gratie, intelepciune si sensibilitate.

448 pag. PRET 30 lei (in librarii 45 lei)

Jason Goodwin - Coloana Serpuita



Amalgamul de nationalitati, religii si culturi din Istambulul inceputului de secol al XIX-lea prinde viata in acest roman, continuare a romanului Copacul ienicerilor, castigator al Premiului Edgar.
Cand arheologul francez Maximilien Lefèvre incepe sa puna intrebari punctuale si foarte pertinente despre artefacte grecesti demult pierdute si apoi este gasit mort langa ambasada franceza, Yashim, eunucul turc care este eroul seriei, se trezeste suspectat de crima.
Eforturile sale de a-si dovedi nevinovatia il poarta din piete in palate si tunele subterane pe masura ce scoate la lumina o societate secreta, dezgroapa relicve sacre si il vaneaza pe adevaratul asasin.
Personajele secundare, in special Stanislaw Palewski, plictisitul ambasador polonez, sunt deosebite si memorabile, iar misterul lor reprezinta o provocare amuzanta pentru cititor, pe cat de fermecator si de hotarat este Yashim.

280 pag. PRET 27 lei (in librarii 45 lei)

Timothy Zahn - Hot si Dragon




Recomandat celor cu varsta peste 12 ani.
Jack Morgan este un orfan ciudat, care traieste pe o nava spatiala impreuna cu unchiul sau, Vinge. Jack este haituit de politie pentru o fapta pe care n-a comis-o si se ascunde pe Iota Klestis. In acest loc uitat de lume, un strain apare pe neasteptate in viata lui: dragonul Draycos, unicul supravietuitor al unei batalii stelare. Ne inchipuim dragonii ca fiind uriase lighioane scuipatoare de foc, luate din basme; in lumea lui Jack insa, dragonii, sau mai precis dragonii K’da, sunt mari dar dependenţi de o relatie de simbioza cu un umanoid. Pentru razboinicul K’da, singura gazda la indemana e Jack. Cei doi alcatuiesc un cuplu ciudat si sunt sortiti sa bata galaxia de-a lungul si de-a latul, sa faca fata multor pericole, umane sau extraterestre, Jack in cautarea sigurantei personale, iar Draycos pentru a-si salva poporul de la nimicire.


320 pag. PRET 10 lei (in librarii 13,45 lei)

Paul Stuart- Hugo Pepper




Hugo Pepper a sosit in Nordul Inghetat intr-o trasura de zapada si a fost salvat de Uriasii Zapezii. Era doar un bebelus. Harvi si Sarvi, l-au crescut, l-au invatat totul despre cresterea renilor si despre Nordul Inghetat. Ar fi putut trai asa o vesnicie, fericiti, in padurile din Nord, daca Hugo n-ar fi descoperit in obscuritatea sopronului „Busola Inimii”, trasura aeronautica ce l-a adus in Nord. El se hotaraste atunci sa plece in cautarea parintilor sai adevarati si ajunge in frematatorul oras Inaltimile Portului, unde intalneste personaje stranii: sirene care vand antichitati nautice, vanzatori de covoare zburatoare si chiar o celebra femeie-pirat, disparuta cu doua secole in urma


272 pag. PRET 9 lei (in librarii 13 lei)

Terry Brooks - Sabia Shannara




Epicul fantastic sustinut a luat nastere cand Terry Brooks a publicat Sabia Shannara in 1977. Intr-un viitor indepartat, dupa ce umanitatea a cucerit doar prin autodistrugere CUNOASTEREA, s-a asternut, peste semintii, pacea. O pace aparenta insa, caci fortele raului zadarnicesc eforturile oamenilor: SABIA SHANNARA

800 pag. PRET 21 lei (in librarii 32.90 lei)

Choderlos de Laclos- Legaturile primejdioase


Romanul "Legaturile primejdioase" a provocat la aparitie un adevarat scandal, devenind, cu timpul, unul dintre cele mai controversate romane ale tuturor timpurilor. Autorul reda epoca decadenta din putreda Franta prerevolutionara de la sfarsitul secolului al XVIII-lea, in care aristocratii apar intr-un mod in care nu erau obisnuiti sa fie prezentati, aflati la carma unor manevre erotice si a unor acte de seductie redate detaliat si intr-o intensa tensiune sexuala. Cand citea acest roman, regina Maria Antoaneta ii invelea coperta, ca nu cumva sa se observe ce carte are in maini. Comparat cu "Crima si pedeapsa", romanul "Legaturile primejdioase" a stat la baza a trei creatii cinematografice, semnate de regizori celebri, incepand cu Roger Vadim, apoi cu Milos Forman si terminand cu Stephen Frears, a carui creatie din 1988, ce beneficiaza de o distributie exceptionala, este considerata o realizare deosebita.


556 pag. PRET 11 lei (in librarii 14.90 lei)

Sophie Audouin-Mamikonian - SCEPTRUL BLESTEMAT vol. 3 TARA DUNCAN



Tara Duncan, tanara magiciana, trebuie sa paraseasca de urgenta Pamantul pentru a se intoarce in AltaLume: mama ei, Selena, a fost ranita in urma unui atentat. Iar crudul Magister, Stapanul Sangravilor, pe care toata lumea il credea disparut, s-a intors. Cu ajutorul unei imense si redutabile armate de demoni, intentioneaza sa puna stapanire pe Imperiul Omois si, apoi, sa starpeasca pentru totdeauna neamul dragonilor...
De altfel, cine ar putea rezista puterii Sceptrului blestemat, al carui detinator este de acum inainte, care ii lipseste de puterea lor pe sortitorii din AltaLume?
Odata imparateasa si imparatul capturati, Tara se trezeste singura in fruntea imperiului si obligata sa poarte un razboi ce pare dinainte pierdut. Ajutata de prietenii sai, semielful Robin, "Bestia" Moineau, siretul Cal, pitica Fafnir si de Manitou, strabunicul sau transformat in labrador, tanara imparateasa trebuie sa salveze imperiul si sa-l mai infrunte o data pe Magister.
Puterile Tarei nu inceteaza sa sporeasca, dar va reusi oare, doar prin magie, sa impiedice armata demonilor sa puna stapanire pe univers?

416 pag. PRET 24 lei (in librarii 39.99 lei)

Sophie Audouin-Mamikonian - CARTEA INTERZISA vol. 2 TARA DUNCAN



Cal se afla la inchisoare! Dupa ce a scapat din ghearele Stapanului Sangravilor, Tara trebuie sa plece din nou in AltaLume. O intreprindere periculoasa in care va fi nevoita sa se confrunte cu monstri si cu suverani lipsiti de scrupule, va trebui sa dejoace vicleniile Pustiitorului de Suflet, ori sa combata ascunsele planuri ale teribilului Magister. Ceea ce nu e totusi putin lucru pentru tanara magiciana sortitoare si incontrolabila ei putere. Ajutata de Moineau, inspaimantatoarea Bestie din Lancovit, de Manitou, strabunicul ei preschimbat in labrador, de Robin, seducatorul semielf, si de pamanteanul Fabrice, va izbuti oare Tara sa-si elibereze prietenul din inchisoare? Iar cand se va intalni cu fantoma tatalui ei, ce taina ii va dezvalui aceasta?

UMOR, MAGIE SI SUSPANS IN NOUA AVENTURA A TAREI,
O MAGICIANA SORTITOARE CUM NU SUNT ALTELE.

544 pag. PRET 24 lei (in librarii 39.99 lei)

Justin Somper - Vampiratii:Vremurile terorii




Vampiratii au revenit!
Aventurile incredibile ale gemenilor Grace si Connor
Tempest, precum si ale piratilor si vampiratilor continua...

CONNOR TEMPEST, la cei doar paisprezece ani ai sai, s-a integrat perfect în lumea piratilor. Dar loialitatea baiatului este împartita între camarazi si Grace, sora lui.
GRACE TEMPEST nu gaseste prea atragatoare viata de pirat. Fata nu-si poate îndeparta sentimentul ca lucrurile nu merg deloc bine pe corabia vampiratilor. Va îndrazni oare sa se întoarca la ei?
In aceasta continuare a primului volum, Vampiratii - Demonii oceanelor si dupa întamplarile din interludiul Vampiratii - Adancurile mortii, marile sunt mai dezlantuite ca oricand si un nou val al terorii îi ameninta pe Connor si pe Grace, precum si pe aliatii si dusmanii lor.

520 pag. PRET 22 lei (in librarii 36.99 lei)

Justin Somper - Vampiratii:Adancurile mortii



"Nu vrei sa ajungi in adancuri... in adancurile mortii?"
Conor Tempest si bravii sai prieteni pirati au parte de-o pretioasa permisie in care nu-si doresc decat sa se relaxeze, sa stea la soare si sa se distreze. Intalnirea intamplatoare cu membrii echipajului de pe Lorelei pare sa le ofere tot ce-si doresc si chiar mai mult de-atat. Curand, Connor si tovarasii sai invata sa faca scufundari in uimitoarea lume de dincolo de suprafata oceanului. Tinerii pirati nu-si dau seama ca intra intr-o conjunctura care ii depaseste. In adancuri ii pandesc mari pericole - din care nu vor putea scapa daca nu dau tot ce au mai bun din ei...

104 pag. PRET 7 lei (in librarii 13 lei)

Cosmin Florescu - Ghidul gustului - Initiere in arta vinului



Nu va speriati, nu cititi, va rog, acest ghid cu dictionarul in mana. Veti intelege din context si veti invata aceasta limba cu paharul in mana. Iar cand primele bariere sunt depasite, bucuriile care va asteapta sunt mirabile. Baudelaire,acuzat ca scrie bine fiindca bea, a raspuns ca bea ca sa viseze. Si a adaugat ca, desigur, un poet viseaza ca un poet iar un macelar viseaza ca un macelar. Haideti sa descoperim impreuna poezia lumii vinului.

168 pag. PRET 15 lei(in librarii 25 lei)

PRET NOU 12 lei

Chris Mould - Ceva cu adevarat ciudat




Volumul AMULETA DIN INSULA VARCOLACULUI

Crampton Rock pare a fi locul perfect in care sa-ti petreci vacanta de vara.
Dar intotdeauna se iveste ceva care strica totul, nu-i asa?
De ce au toti cainii trei picioare? Chiar exista un varcolac care se dezlantuie in voie?
Si ce treaba au piratii cu Stanley Buggles...?

176 pag. PRET 14 lei (in librarii 18 lei)

PRET NOU 7 lei

Cartea fetelor



Pe locul 2 in topul Sunday Times al vanzarilor de carte pentru copii in 2007, devansata doar de Harry Potter and the Deadly Hollows!
Tiparita in Marea Britanie in 400 000 de exemplare.
Coperta in stil retro cu folie argintie atrage privirea fetelor de pretutindeni!

AFLA CUM SA FII CEA MAI BUNA LA TOATE!

Cum sa faci aproape orice, cum sa-ti creezi propriul stil, cum sa faci fata tuturor incercarilor, cum sa-ti impresionezi prietenele si prietenii, cum sa scapi de plictiseala si multe, multe alte lucruri pe care trebuie sa le stii ca sa fii cea mai buna!
MOMENTE DE DISTRACTIE GARANTATE!
De la lucruri AMUZANTE la lucruri PRACTICE!

128 pag. PRET 17 lei (in librarii 30 lei)

Mike Ormsby - Grand Bazar Romania




Românul postcomunist consumă frenetic televiziune, presă şi (...) internet.
Producţia şi consumul de scrieri literare scad dramatic.
Se înmulţesc însă neaşteptat cronicile despre ţările române datorate unor călători străini.
Ca într-o cădere brutală prin tunelul timpului, ne redescoperim în scrisul lor dimensiunea noastră exotică, de fanarioţi incorigibili.
Mike Ormsby e, fără îndoială, mai mult decît un călător străin, el e noul om global îndrăgostit ilogic de România si, mai ales, de Transilvania (too good to be true).
De la Dâmboviţa, apă dulce, la ţară tristă, plină de humor, toate trăirile memorabile legate de România sunt revizitate sensibil de un nativ al limbii bătrânului Will.

288 pag. PRET 17 lei(in librarii 29 lei)

marți, 1 decembrie 2009

Denis Robert - Fericirea



Un roman erotic despre supunere şi dominaţie, un fel de «Povestea lui O» plasată în secolul 21.

El este un scriitor de 39 de ani, aflat în aşteptarea unor zile mai bune. Ea este cu zece ani mai tânără decât el şi a studiat Artele. Amândoi sunt căsătoriţi şi amândoi, în aceeaşi măsură, plictisiţi. Se plac, se evită, se regăsesc. Rezultatul: pasiune la prima vedere şi o dorinţă care nu încetează să crească pe măsură ce se împlineşte. Drogaţi unul cu celălalt, nu îşi doresc altceva decât doze din ce în ce mai puternice de erotism. Aşa începe fericirea. Ducând două vieţi, una oficială, cealaltă nu. Punând mai presus de orice chemarea trupului. Crezând în această fericire.
Nu vorbesc prea mult. În schimb, îşi iau notiţe. Însemnă rile ei populează paginile din stânga ale acestui scurt, dar cutremurător roman. Ale lui, paginile din dreapta. O relatare toridă, directă şi lipsită de pudoare a relaţiei dintre o femeie care se oferă întru totul şi un bărbat care nu-şi refuză nicio fantasmă.

248 pag.

PRET 20 lei (in lbrarii minim 30 lei)

Recrutul - Robert Muchamore



O terorista nu lasa persoanele straine sa-i intre in apartament fiindca ar putea fi politisti sub acoperire sau agenti ai serviciilor de informatii, insa copiii ei isi aduc colegii acasa, iar acestia alearga in voie peste tot.
Terorista nu stie ca unul dintre acesti copii i-a montat microfoane in toate camerele din casa, a facut duplicate dupa toate fisierele din computerul ei si i-a furat agenda cu adrese. Copilul lucreaza pentru CHERUB.
Agentii CHERUB au varste cuprinse intre zece si saptesprezece ani. Ei traiesc in lumea reala, strecurandu-se pe langa "radarele" adultilor si obtinand informatii care-i trimit pe criminali si pe teroristi la inchisoare. In mod oficial, acesti copii nu exista. Castigatoare a Premiului Red House Children's Book 2005.

336 pag.
PRET 30 lei(in librarii minim 40 lei)

PRET NOU: 23 LEI

Alcatraz si bibliotecarii malefici



UN EROU CU UN TALENT INCREDIBIL DE A... STRICA TOATE LUCRURILE.
O MISIUNE PE VIATA SI PE MOARTE... PENTRU RECUPERAREA UNEI PUNGULITE CU NISIP.
O TERIBILA AMENINTARE IVITA DIN PARTEA TEMUTEI RETELE SECRETE A... LIBRARILOR CE CONDUC LUMEA.
ALCATRAZ SMEDRY e un baiat ce pare predestinat sa produca numai stricaciuni. Cand primeste o pungulita cu nisip, la cea de-a treisprezecea aniversare, intreaga sa viata ia o intorsatura stranie. Cum nu contine un nisip oarecare, pungulita este... sterpelita de cultul librarilor malefici care urmaresc sa cucereasca intreaga lume, prin raspandirea dezinformarilor si suprimarea adevarului. Nisipul le ofera librarilor malefici avantajul necesar dominatiei planetare. Alcatraz trebuie sa-i opreasca... infiltrandu-se in biblioteca locala, inarmat doar cu niste ochelari si cu o stangacie nemaiintalnita.

320 pg.

PRET 40 lei (in librarii 55 lei)

PRET NOU: 30 LEI